om meg

Sliter med selvtiliten min. Det er noe av det verste ever! typer min blir så irriter, men jeg kan egt ikke så mye for det. Nå er jeg deppa hele tiden, får bare negative tanker, og at jeg er stygg, feit, og sånt. og jeg prøver å få noen positive tanker men det går bare ikke. jeg prøver og prøver. Det går utover forholdet, jeg bare hater min selvtillit!

Tumblr

Nå har jeg jo vært ganske lenge sammen med han. jeg blitt mer voksen, og er ikke så veldig redd for å si noe, men er bare reaksjonen til de andre jeg er redd for. Jeg har forandra meg utrolig mye siden jeg var singel kan man vel si. Etter mi ble sammen, ble jeg lagt merke til (ble aldri det før), men blir lagt merke til av gutter, og jeg har jo type, seff blir man lagt merke til når men er opptatt, ikke når man er single. hater det. men nå har jeg jo verdens beste kjærest (sånn serr, han er verdens BESTE!!)

I'm the kind of human wreckage that you love!

Jeg tar veldig lett til meg negative ting, som folk sier til meg. Kan liksom ikke noe for det, greier ikke å forsvare meg.

Positive / Negative

Én kommentar

Ann-Helen

13.03.2013 kl.00:59

Vilt god blogg! Selv blogger jeg ikke mer. Fant imidlertid en bra konkurranse du burde bli med på! Er sånn du kan vinne gave kort! Kanskje du har flaks? :-D

Skriv en ny kommentar

anonym

anonym

16, Oslo

Jente på 15 år snart 16, kommer til å blogge om mine følelser, greier ikke å snakke om det med mine venner, så derfor holder jeg det anonymt.

Kategorier

Arkiv

hits