hvorfor må jeg være så sta?!

Nå for tiden så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med meg selv?! jeg har jo kjærest og elsker han vildt mye! MEN, når mi har en venlig samtle om meg og sån som jeg ikke liker å snakke om, så driver han å spørre meg fut av spm og gidder aldri å slutte.. så jeg blir bare irriter og sur på han, og det har skjedd utrolig mange ganger til nå. Jeg kan ikke noe for det.. så det blir bar fult av drama mellom oss og det vil jeg ikke skal skje :'( vil ikke miste han :'( men jeg er en utrolig selv-sikker person som har vansker med å snakke ut om viktige tine. Jeg blir barensur, holder kjeft, og greier alltid å såre han :'( jeg er en forferdelig person! jeg vil virkelig endre dette, men er så utrolig vanskelig for meg. jeg suger til dette. før var alt sammen helt perfekt, men så jo lengre mi var sammen jo mer drama bli det. gikk ut på andre jenter og gutter, om mi stoler på hverandre, usikkerhet, og alt sånn, og det ble bare verre og verre! nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har virkelig verdens beste kjærest, og han fortjener noen som er så mye bedre enn meg. Jeg har forandra meg utrolig mye siden mi ble sammen og det var negativt. jeg er egt bare negativ nå for tiden og vil ha tilbake den positive jenta jeg var! var alltid glad og blid, hadde nesten ikke no negativt med meg, var bare selvtilliten min liksom ikke noe annet. men nå!! omfg :'( jeg er en helt annen person, er akk som at jeg har greid å ødelege meg selv. og vil at meg og min kjærest skal ha et forhold som alle misunner. men er ikke lett :'( kan ikke tro det med mine egne øyner. jeg er så jævla sta og vil ikke være det, men er jo ikke så lett. årrhhh.. jeg savner dt gamle oss! begge var glade, ikke no negativt, mi var det søteste parret ever!

We were happy

I dag har mi vært sammen i 10 mnd. mi hadde en super dag sammen, helt til han skulle sjekke noe. min første blogg (den er ikke anonym da) men der kan jeg ikke skrive om alt det jeg føler. men ja. Det var en kommentar jeg til vennina mi og jeg ville ikke at han skulle lese den, siden jeg var med han. jeg hater når noen leser det jeg har skrift og sier sin mening. vil liksom ikke se reaksjonen. så driver han å spøre 1000000 spm sp jeg ble så irritert, og greide å såre han :'( var ikke med vilje! angrer så utrolig mye over at jeg ble sur for det :'( jeg vil at han skal ha det beste, han fortjener noen som er mye bedre enn meg :'( nå renner bare tårene, av tanken på at han kan virkelig finne noen andre :'(

Tumblr_mjnqjaekos1s857kco1_400_large

3 kommentarer

Gunnhild

18.03.2013 kl.02:50

Heisann! Vi har akkurat lansert en redning for alle som sliter med misfargede tenner! I den forbindelse ønsker vi å få testet produktet vårt avblogere og høre mer om hva de tenker om produktet vårt. Alle som hjelper til vil få tann blekingssettet vårt gratis i tillegg til en gratis elektronisk tannbørste som du kan dele ut til en heldig leser eller beholde selv :-) Registrer deg nå og så poster vi det i løpet av dagen!
Heisan! Vi har en mega bra konkurranse du bør delta i! Premien er en flott ferie for 2 personer. Delta nå da, tar bare sånn 2min! :-D

Ann-Marit

04.04.2013 kl.16:18

Heisan!!! Sykt flott bloggg. Liker spesielt den er så av så høy kvalitet at du tar oss som leser på alvor. Mange bloggerre bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på blogeni det hele tatt. Det er derfor alltid like flott å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg la ned min egen blogg fordi jeg fikk så mye mobbe meldinger, men jeg ønsker at du ikke skal gjøre det samme om du får traksserende kommentarer fordi da vinner mobberne. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konkurranse jeg har funnet som er døds bra!! Premien er energidrikke i et år. Det er utrolig bra for meg om jeg vinner fordi jeg er helt avhengig av Red Bull - jeg drikker det hele tiden! Hehe. Men kanskje du har mer hell enn meg?! :-P Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en flott dag!!!

Skriv en ny kommentar

anonym

anonym

16, Oslo

Jente på 15 år snart 16, kommer til å blogge om mine følelser, greier ikke å snakke om det med mine venner, så derfor holder jeg det anonymt.

Kategorier

Arkiv

hits